foto

Juliána Oľhová

  • nar. 19.10.1991 (27 let)
    Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Krátky film o pomáhaní
Špína
2016 Operní slavnost (studentský film)
2015 Eva Nová
Johančino tajemství (TV film)
Ráno (studentský film)
2014 Slovensko 2.0
2003 Želary

TV seriály

2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Kóma (S02E01)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Nový život

Host

TV pořady

2018 Slovenčina na slovíčko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace