foto

Martin Hudec

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Golem (divadelní záznam)
1997 Čo vieš ty, neviem ja (TV film)
1987 Hody
1986 Šiesta veta

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
2011 Aféry (TV seriál)
Magnet na ženy (S02E02)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)

Dokumentární

2010 Změnil tvář Šanghaje (TV film)

TV pořady

2010 Robin Hood: Cesta ke slávě (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace