foto

Ulli Maier

  • nar. 2.6.1957 (63 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Baum fällt (TV film)
Todesfrist - Nemez und Sneijder ermitteln (TV film)
2017 Balanceakt (TV film)
2016 Der Bozen-Krimi: Das fünfte Gebot (TV film)
Der Bozen-Krimi: Herz-Jesu-Blut (TV film)
Egon Schiele
2015 Kripo Bozen - Wer ohne Spuren geht (TV film)
2014 Die Freischwimmerin (TV film)
2013 Himmelfahrt - Der Tote auf dem Eis (TV film)
Nicht ohne meinen Enkel (TV film)
Tod in den Bergen (TV film)
2010 Seine Mutter und ich (TV film)
2008 Todsünde (TV film)
2007 Místo činu - Prst (TV film)
2006 Místo činu: Rodinná záležitost (TV film)
2004 Místo činu: Mnichov - Mládeži nepřístupno (TV film)
2003 Hlasy minulosti (TV film)
2000 Elektra (TV film)
1997 Bella Ciao (TV film)
1995 Noc, na kterou se nezapomíná (TV film)
1993 Die skandalösen Frauen (TV film)
1983 In Zeiten wie diesen (TV film)
1982 Jägerschlacht
Schloß mit späten Gästen (TV film)
1980 Pension Schöller (TV film)
1979 Der Schatten (TV film)
Lebemann, Der (TV film)
1978 Kottan ermittelt - Nachttankstelle (TV film)
Rücksichtslos dankbar (TV film)

TV seriály

2019 Reiterhof Wildenstein (TV seriál)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Becks Blues (S11E08)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Silicon Sally (S06E13)
2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
Kinder des Sommers (E12)
Familiensachen (E11)
Die Letzten ihrer Art (E10)
další epizody (12)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Die Hölle sind wir (E02)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Sr. Margarete Laub (S03E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
Verschollen (S07E13)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 12 znamení (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Trockenschwimmer (S01E08)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Bittere Schokolade (E15)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál) - herec, a.z.
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky