foto

Peter Lejko

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jana z Arku (divadelní záznam)
Obchádzka na ceste k dokonalej ilúzii
2013 Quo vadis (divadelní záznam)
2007 Návrat čápů
1996 Dzeň derešovi (divadelní záznam)
1994 Otec (TV film)
1981 Noční jezdci

TV seriály

2011 Aféry (TV seriál)
Černoško (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace