foto

Ole Puppe

  • nar. 6.8.1969 (49 let)
    Kalkheim, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Meta (TV film)
2014 Ein offener Käfig (TV film)
Neufeld, mitkommen! (TV film)
Tatort - Der Maulwurf (TV film)
Wilsberg - Nackt im Netz (TV film)
2013 Tod an der Ostsee (TV film)
2012 Das Duo - Tote lügen besser (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Hromada střepů (TV film)
Tatort - Hinkebein (TV film)
Tatort - Tödliche Häppchen (TV film)
2011 Der Weihnachtsmuffel (TV film)
Místo činu: Kolín - Křížení (TV film)
2010 Letzter Moment (TV film)
Návrat do rodného Walesu (TV film)
2009 Tatort - Schweinegeld (TV film)
2008 Die Frau des Frisörs (TV film)
Gott schützt die Liebenden (TV film)
Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)
2007 Das Herz ist ein dunkler Wald
Ich heirate meine Frau (TV film)
Mein Mörder kommt zurück (TV film)
Wilsberg - Miss-Wahl (TV film)
2006 Meine Mutter tanzend (TV film)
Tatort - Bienzle und der Tod im Weinberg (TV film)
Tatort - Der Lippenstiftmörder (TV film)
Vier Fenster
2004 Doppelter Einsatz - Tödliche Wahrheit (TV film)
Druhé líbánky (TV film)
Schöne Frauen
Transport
2003 Otisk
2002 Liebe ist ein Roman (TV film)
Pomoc, já jsem kluk!
2001 Liebesschuld (TV film)
Lotto-Liebe (TV film)
Null Uhr 12
Starkes Team - Verraten und verkauft, Ein (TV film)
2000 Hotel Elfie (TV film)
Polizeiruf 110 - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
Tatort - Rattenlinie (TV film)
Verrat
1996 Polizeiruf 110 - Lauf oder stirb (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Grawes letzter Fall (TV film)
1993 Ein Unmöglicher Lehrer (TV film)

TV seriály

2018 WaPo Bodensee (TV seriál)
Verschwunden (S02E05)
Alte Liebe (S02E04)
Abgerutscht (S02E03)
další epizody (5)
2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Ausgerudert (S01E08)
Wer wagt, verliert (S01E07)
Genug ist genug (S01E06)
další epizody (8)
Zarah - Wilde Jahre (TV seriál)
Papi ist der Beste (E06)
Ballern und bumsen (E05)
Ein Festival der Liebe (E04)
další epizody (6)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Post Mortem (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztráta kontroly (S09E15)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Jednička (S01E07)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Hotel Elfie (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace