foto

Mason Adams

  • nar. 26.12.1919
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 26.4.2005 (85 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Life Among the Cannibals
1998 Lesser Evil, The
1997 Hudson River Blues
Touch
1995 Nevítaná návštěva
Not of This Earth
1994 Assault at West Point: The Court-Martial of Johnson Whittaker (TV film)
1993 Zeťák
1992 Jonathan: The Boy Nobody Wanted (TV film)
1991 Nebezpečná hra na vojáky
Perry Mason: Případ očerněného mafiána (TV film)
1987 Hope Division, The (TV film)
1986 Northstar (TV film)
Pod nátlakem (TV film)
Rage of Angels: The Story Continues (TV film)
Smrtící triky
Who Is Julia? (TV film)
1984 Night They Saved Christmas, The (TV film)
Passions (TV film)
1983 Adam (TV film)
Great Day (TV film)
1982 Kid with the Broken Halo, The (TV film)
The Grinch Grinches the Cat in the Hat (TV film)
1981 Omen 3: Poslední střetnutí
Peking Encounter (TV film)
1980 Murder Can Hurt You (TV film)
Revenge of the Stepford Wives (TV film)
1979 And Baby Makes Six (TV film)
Shining Season, A (TV film)
1977 Deadliest Season, The (TV film)
Raggedy Ann & Andy: A Musical Adventure
1976 God Told Me To
1975 Happy Hooker, The
1947 Mr. Bell

TV seriály

2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
The Short List (S01E09)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 WIOU (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Knight & Daye (TV seriál)
Quiet Conspiracy, A (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Morningstar/Eveningstar (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 CBS Storybreak (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
You Are the Jury (TV seriál)
1982 Freedom to Speak (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 The Last Resort (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1969 Where the Heart Is (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)
1953 The Man Behind the Badge (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Dokumentární

1987 Norman Rockwell: An American Portrait (TV film)
1985 Whimsical World of Oz, The (TV film)

TV pořady

1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace