foto

Marián Andrísek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bylinkár (studentský film)
2008 Alica, samci a pár eufemizmov (studentský film)

TV seriály

2019 Ekonauti (TV seriál)
Záchranáři v akci (TV seriál)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Výstřel (E11)
2015 Susedské prípady (TV seriál)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
2014 Vdova (TV seriál)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
Aféry (TV seriál)
Pornoherci (S02E14)
2009 Odsouzené (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2015 True Štúr

Host

TV pořady

2018 Slovenčina na slovíčko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky