foto

Ryan Bartley

  • nar. Fort Worth, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Destination: Unknown
2018 Shopkins: Divočárna
When the Fever Breaks
2016 Halloweed
Stars Are Already Dead
Zabij, nebo zemři
2015 If You Could Only Be You
2014 Written By (TV film)
2010 Fading of the Cries
2008 Královna XXL (TV film)

TV seriály

2019 Black Jacks (TV seriál)
2018 Treehouse Detectives (TV seriál)
2015 Missy from Mississippi (TV seriál)
2014 Dating Pains (TV seriál)
2013 L.A. Macabre (TV seriál)
Sex Pose Man (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 L.A. Macabre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky