foto

Graham Nash

  • nar. 2.2.1942 (77 let)
    Blackpool, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Elvis Meets Nixon (TV film)
1987 The Return of Bruno (TV film)
1986 Deja View
1964 It's All Over Town

TV seriály

2016 Trailer Park Boys: Out of the Park (TV seriál)

Dokumentární

2018 Echo In the Canyon
Escher: Het oneindige zoeken
2015 I Hope You Dance: The Power and Spirit of Song
2013 Americká 60. léta (TV seriál)
2011 Beatles Stories
2010 Music
2009 Rock and Roll Hall of Fame Live: Sweet Emotion (koncert)
2008 CSNY/Déjà Vu
2007 Remember That Night (koncert)
2005 Movies That Shook the World (TV seriál)
2003 Příběh pop music a politiky (TV seriál)
2001 Art That Shook the World (TV seriál)
2000 My Generation
1995 Brian Wilson: I Just Wasn't Made for These Times (TV film)
Historie Rock 'n' Rollu 3: Britská invaze, americký protiútok (TV film)
The History of Rock 'N' Roll, Vol. 6 (TV film)
Woodstock '94
1994 Jackson Browne: Going Home
Woodstock Diary (TV film)
1990 Flashing on the Sixties: A Tribal Document
Woodstock: The Lost Performances
1985 Live Aid (koncert)
1980 No Nukes
1974 Journey Through the Past
1971 Celebration at Big Sur
1970 Woodstock
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
2001 Democracy Now! (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1984 Jeopardy! (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)

Hudební videoklipy

2006 David Gilmour - On an Island (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2002 New Gladiators

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace