foto

Charles Fawcett

  • nar. 2.12.1915
    Waleska, Georgia, USA
  • zem. 3.2.2008 (92 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 La fine dell'innocenza
Per le antiche scale
1972 Kalimán, el hombre increíble
1971 The Massacre of Glencoe
1967 Caccia ai violenti
Misión en Ginebra
Mistr Dynamit: Zítra vás políbí smrt
1966 Savage Pampas
1965 Chaloupka strýčka Toma
Divokým Kurdistánem
V říši Stříbrného lva
1964 L'intrigo
Old Shatterhand
Smrtelné paprsky dr. Mabuseho
1963 Io Semiramide
Kapitán Sindibád
Zorro a tři mušketýři
1962 Bitva u Thermopyl
It Happened in Athens
Maciste all'inferno
1961 Barabáš
Italské prázdniny
1960 Canailles, Les
Heaven on Earth
Salambò
1959 La duchessa di Santa Lucia
Mannen utan ansikte
Med mord i bagaget
1958 Civitas Dei
La violetera
Lonelyhearts
Último rebelde, El
1957 Boy on a Dolphin
La ragazza del palio
Upíři
1956 Mai ti scorderò
Vojna a mír
1955 Addio Napoli!
Andrea Chénier
Il falco d'oro
Incatenata dal destino
1954 Americano a Roma, Un
Appassionatamente
Due orfanelle, Le
1953 Egypt by Three
Fermi tutti arrivo io!
Frine, cortigiana d'Oriente
Il paese dei campanelli
L'incantevole nemica
Mizar
Nevěrnice
Soucit s padlými
1952 Ai margini della metropoli
Cieca di Sorrento, La
Ha da venì... don Calogero!
I sette dell'orsa maggiore
Ils étaient cinq
Počestná děvka
When in Rome
1951 Adventures of Captain Fabian
Clandestino a Trieste
Tre storie proibite
1950 Kazimír
L'inconnue de Montréal
Ztracené vzpomínky
1949 Grand rendez-vous, Le
1948 Hans le marin

TV seriály

1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
1958 The Rough Riders (TV seriál)
1955 Captain Gallant of the Foreign Legion (TV seriál)
1952 Orient Express (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky