foto

William F. Claxton

  • nar. 22.10.1914
    California, USA
  • zem. 11.2.1996 (81 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Bonanza: Nová generace (TV film)
1985 Canterville Ghost, The (TV film)
1972 Noc králíků
1965 A Letter to Nancy
1964 Law of the Lawless
Stage to Thunder Rock
1960 Desire in the Dust
I'll Give My Life
Young Jesse James
1957 God Is My Partner
Rockabilly Baby
The Quiet Gun
Young and Dangerous
1956 Alarm (TV film)
Stagecoach to Fury
1951 All That I Have
1949 Tucson
1948 Half Past Midnight

TV seriály

1986 Our House (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1962 The Twilight Zone (TV seriál)
I Sing the Body Electric (S03E35)
The Little People (S03E28)
1961 The Twilight Zone (TV seriál)
The Jungle (S03E12)
1960 Route 66 (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Last Flight (S01E18)
1959 Bonanza (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 The Whistler (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1957 Rockabilly Baby
Young and Dangerous

TV seriály

1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1988 Let's Get Lost

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace