foto

Emilio Gutiérrez Caba

  • nar. 26.9.1942 (76 let)
    Valladolid, Castilla y León, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A pesar de todo
2018 El árbol de la sangre
2017 Statečná
2016 Cervantes contra Lope (TV film)
La llave de la felicidad
Muž tisíce tváří
2015 Anacleto: Agente secreto
Palmeras en la nieve
2014 Flow
2013 Niños robados (TV film)
2011 Cinco metros cuadrados
2010 Lo más importante de la vida es no haber muerto
Retornos
Vidas pequeñas
2009 Dobrý člověk
Luna caliente
2008 Paisito
2007 Bala perdida
Na Susovu počest
2004 Escuela de seducción
2003 Bezva parta
Haz conmigo lo que quieras
2002 Clara (TV film)
Deseo
Florido pensil, El
Reflejos
2001 Dobrotivé nebe
Mujer de mi vida, La
Žádné boží zprávy
2000 Nosotras
Společenství
Umění umírat
Y decirte alguna estupidez, por ejemplo, te quiero
1999 Goya en Burdeos
1998 Moje první noc
Paměti padlého anděla
1997 Asunto interno
Nemůžeš mít všechno
1996 Animia de cariño
1995 Parella de tres
1994 Souvenir
1990 Sombra del ciprés es alargada, La
1989 Bláznivý jed
1988 Contra la pared
1987 Cara de acelga
Dos orillas, Las
Slast ze zabíjení
Una noche en Casablanca
1986 Válka bláznů
1985 Hierro dulce
Réquiem por un campesino español
1984 Bicykly jsou jen na léto
Co jsem komu udělala?
Gran quiniela, La
1982 De camisa vieja a chaqueta nueva
Embarazados, Los
Femenino singular
Porno: Situación límite
Úl
1981 Pepe, no me des tormento
1980 Estigma
Gran secreto, El
Me olvidé de vivir
Mocný vliv měsíce
Otra vez adiós
Tres mujeres de hoy
Viaje al más allá
Viva la clase media
1978 Al servicio de la mujer española
De fresa, limón y menta
La sombra de un recuerdo
Sacerdote, El
1977 Doña Perfecta
Hasta que el matrimonio nos separe
Vota a Gundisalvo
1976 Žádost o ruku
1975 Terapia al desnudo
1974 Cebo para una adolescente
Chica y un señor, Una
Curita cañón, Un
1973 Señoritas de mala compañía, Las
1970 Nelle pieghe della carne
1969 Adiós cordera
Vamos por la parejita
1968 Cristina Guzmán
Fedra West
Palabras de amor
1967 4 bodas de Marisol, Las
Guardiamarinas, Los
Historia de la frivolidad (TV film)
Los chicos del Preu
¿Qué hacemos con los hijos?
1966 Devět dopisů pro Bertu
Hon
Misterioso señor Van Eyck, El
1965 La llamada
1964 Dulcinea del Toboso
Prázdniny s Ivettou
Tengo 17 años
1963 Llanero, El

TV seriály

2016 Lo que escondían sus ojos (TV seriál)
2009 23-F: El día más difícil del Rey (TV seriál)
2007 Círculo rojo (TV seriál)
2005 Abuela de verano (TV seriál)
Al filo de la ley (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 De moda (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
1993 Truhanes (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1983 Encargo original, Un (TV seriál)
La comedia (TV seriál)
Pícaras, Las (TV seriál)
Zahrada Venušina (TV seriál)
1974 Silencio, estrenamos (TV seriál)
1971 Visto para sentencia (TV seriál)
1970 Bajo el mismo techo (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historia de San Michele, La (TV seriál)
1963 Confidencias (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Dokumentární

2018 La última toma
¡Ay, Carmen!
2016 Miguel Picazo, un cineasta extramuros
2015 Bienvenido Mr. Heston - vyp.
2010 Un cine como tú en un país como éste - a.z.
2008 Hécuba, un sueño de pasión

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace