foto

Riccardo De Filippis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La notte è piccola per noi
2018 Rabbia furiosa: Er Canaro
2016 In bici senza sella
2015 Monitor
2014 Un Natale stupefacente

TV seriály

2010 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2009 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (4)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2006 I Cesaroni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky