foto

Maike Bollow

  • nar. 15.9.1963 (56 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Viele Kühe und ein schwarzes Schaf (TV film)
2016 Plötzlich Türke (TV film)
2013 Devět paruk
Meine Schwestern
Osudný případ (TV film)
Tatort - Borowski und der brennende Mann (TV film)
2012 Tatort: Die Ballade von Cenk und Valerie (TV film)
2011 Tatort - Leben gegen Leben (TV film)
2009 Die Entbehrlichen
2008 Princ ze sousedství (TV film)
2007 Die Sterneköchin (TV film)
2006 Růže mezi trním (TV film)
2005 Der letzte Tanz (TV film)
Liebe nach dem Tod (TV film)
Mutter aus heiterem Himmel (TV film)
2004 Das Konto (TV film)
Moře lásky: Farma u jezera (TV film)
Moře lásky: Vytoužený Marielund (TV film)
Mýlit se je sexy (TV film)
2003 Zuckerbrot
2002 Gefährliche Nähe und du ahnst nichts (TV film)
2000 Am Ende siegt die Liebe (TV film)
1999 Dostatek důkazů (TV film)
Král duchů (TV film)

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Vogelmädchen (S18E15)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Der Anschlag (E08)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Schmutzige Wäsche (S02E11)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Entmündigt (S01E09)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine zweite Chance (S09E39)
Bella Block (TV seriál)
Das Glück der Anderen (E20)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Nachtschicht (TV seriál)
Vatertag (E02)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verhängnisvolle Heimkehr (S03E07)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wilde Trauer (S05E22)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Der letzte Ausweg (S01E01)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky