foto

Benoît Gouin

  • nar. 27.1.1961 (57 let)
    Pointe-du-Lac, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Origami
2015 Les Loups
2013 Gabrielle
Lac Mystère
Premier amour
Sarah préfère la course
2010 Le Baiser du Barbu
The Last Escape
Tiché lži
Žárlivost
2009 Zabil jsem svou matku
2008 Déserteur, Le
Ligne brisée, La
2007 Belle empoisonneuse, La
2004 Aimants, Les
Bludiště vzpomínek
2002 Dálnice Quebec-Montreal

TV seriály

2016 Prémonitions (TV seriál)
2015 Karl & Max (TV seriál)
Le Clan (TV seriál)
2014 La marraine (TV seriál)
2010 Mauvais Karma (TV seriál)
Mirador (TV seriál)
2006 Chambre no 13, La (TV seriál)
Les hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
2005 Au nom de la loi (TV seriál)
2004 Un monde à part (TV seriál)
2003 Grande ourse (TV seriál)
2002 Super mamies, Les (TV seriál)
2001 Fortier (TV seriál)
Si la tendance se maintient (TV seriál)
2000 Le monde de Charlotte (TV seriál)
1999 Catherine (TV seriál)
Histoires de filles (TV seriál)
1998 L'ombre de l'épervier (TV seriál)
Part des anges, La (TV seriál)
1995 Scoop IV (TV seriál)
1993 Grands procès, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace