foto

Tom Ellis

  • nar. 17.11.1978 (41 let)
    Cardiff, Wales, Velká Británie

Herecká filmografie

Filmy

2020 Miranda: My Such Fun Celebration (TV film)
2019 No není to romantika?
2014 Under Milk Wood (TV film)
2013 Gothica (TV film)
2009 Masterwork (TV film)
2008 Zbouchni mě!
2004 Mesiáš 3: Slib (TV film)
2003 Jsem s tebou
Pollyanna (TV film)
2001 Nice Guy Eddie (TV film)
Passing Stones

Videa (5)

  • Video © 20th Century Fox Television
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Rozhovor - Tom Ellis (herec), Lesley-Ann Brandt (herečka), Ildy Modrovich
    03:10
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(111)