foto

Lena Košická

  • nar. 24.11.1949 (70 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Svadobná cesta (TV film)
1990 Nebeská sláva (TV film)
1988 Hádaj, kto ti zazvoní (TV film)
Kariéra (TV film)
Čierne diery (TV film)
1983 72 stupňov pod nulou (TV film)
Smútok na rukáve (TV film)
1981 Miesto pre zimovisko (TV film)
1980 Snívať nie je zakázané (TV film)
1979 Múdra Jana (TV film)
1976 Hra na manželstvo (TV film)
1974 Jeden z nás (TV film)
1973 Obyčajný príbeh (TV film)
1972 Stávka o Leokádiu (TV film)

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Panenka Mária (E01)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 10 (S01E10)
2014 Ochránci (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Dlhá noc (S02E05)
Zberateľ (S02E01)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Čistka (E06)

Host

TV pořady

1974 Zlatá brána (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky