foto

Róbert Laurinec

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na slepačích krídlach (divadelní záznam)
2015 Spievankovo 5: O povolaniach
2009 Nedodržený slib
1995 Hu - hu bratia (TV film)
1983 Tisícročná včela
1980 Karate-gi (TV film)

TV seriály

2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Veľký hráč (S02E03)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
1983 Tisícročná včela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace