foto

Laura Louisa Garde

  • nar. 1988
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ich war eine glückliche Frau (TV film)
Sissi ohne Franz
Unexpected Monsters
2014 Chladné srdce (TV film)
2013 Local Heroes
2010 Popelka (TV film)
2003 Wir können alles. Außer Hollywood: Independent Days Vol. 01

TV seriály

2019 Capelli Code (TV seriál)
Die Drei von der Müllabfuhr (TV seriál)
Rampensau (TV seriál)
2018 Bettys Diagnose (TV seriál)
Eine Kleinigkeit zu viel (S05E06)
2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Meine Prinzessin (S02E04)
2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eiskalt erwischt (S19E21)
Im Zweifel (S19E20)
Befreiungsschlag (S19E19)
2015 Wilsberg (TV seriál)
Russisches Roulette (E46)
2014 Wilsberg (TV seriál)
Mundtot (E42)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Sissi ohne Franz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky