foto

Colin Case

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Semele (TV film)

TV seriály

1986 Lovejoy (TV seriál)

Dokumentární

2006 How Music Works (TV seriál)
2003 Meades Eats (TV seriál)
2001 Secrets of the Dead (TV seriál)
1999 Definitely Dusty (TV film)
The River (TV seriál)
1998 An Awfully Big Adventure (TV seriál)
John Cale (TV film)
Solti: The Making of a Maestro (TV film)
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky