foto

Marlyne Barrett

  • nar. 1978
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Quest
2006 Off the Black
2005 Hitch: Lék pro moderního muže
2003 Love, Sex and Eating the Bones
Noví sousedé (TV film)
2001 Poslední loupež
Skrytá agenda
2000 Potíže růstu (TV film)
1997 Platinum (TV film)

TV seriály

2017 Chicago Fire (TV seriál)
Telling Her Goodbye (S05E16)
Deathtrap (S05E15)
Trading in Scuttlebutt (S05E13)
další epizody (4)
Chicago Med (TV seriál)
Love Hurts (S02E23)
White Butterflies (S02E22)
Deliver Us (S02E21)
další epizody (15)
2016 Chicago Fire (TV seriál)
Lift Each Other (S05E07)
That Day (S05E06)
Chicago Med (TV seriál)
Free Will (S02E08)
Inherent Bias (S02E07)
Alternative Medicine (S02E06)
další epizody (22)
Chicago P.D. (TV seriál)
Big Friends, Big Enemies (S04E04)
All Cylinders Firing (S04E03)
The Silos (S04E01)
další epizody (5)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Chicago Med (TV seriál)
Mistaken (S01E04)
Fallback (S01E03)
iNO (S01E02)
další epizody (4)
2014 Satisfaction (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Kings (TV seriál)
Znuděný k smrti (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Kluci na prázdninách (S04E01)
Usvědčeni (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace