foto

Michael Godere

  • nar. 12.3.1976 (44 let)
    New Haven, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Clover
2019 Safe Spaces
2017 The Dark of Night
2016 Are We Not Cats
License Plates
Mercy
Mládí v Oregonu
2014 Profesionální flákači
Take Care
2011 Green, The
2010 Daylight
2007 Neal Cassady
The Picture of Dorian Gray
2004 Američan
2003 Rhythm of the Saints
2001 Margarita Happy Hour
2000 Muse 6

TV seriály

2016 Aféra (TV seriál)
304 (S03E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Město bez slitování (S06E18)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Trakzer (S01E06)
Terminál (S01E04)
Aféra (TV seriál)
212 (S02E12)
211 (S02E11)
210 (S02E10)
další epizody (5)
Forever (TV seriál)
The Wolves of Deep Brooklyn (E12)
2014 Aféra (TV seriál)
8 (S01E08)
7 (S01E07)
6 (S01E06)
další epizody (7)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Hope You're Good, Smiley Face (E03)
2007 The Bronx Is Burning (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Virtuální Willow (S06E10)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Elois (S04E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zázrak (S03E13)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky