foto

Amina Robinson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Od pěti do sedmi
2013 Sklizeň
2009 Precious

TV seriály

2015 Sestřička Jackie (TV seriál)
Krátce se pomodlím (S07E12)
Cooper odchází (S07E05)
2014 Sestřička Jackie (TV seriál)
Nancy Woodová (S06E06)
Jdi ke dnu nebo plav (S06E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Girls Disappeared (S16E01)
2013 Sestřička Jackie (TV seriál)
Poučné okamžiky (S05E07)
Všechno nejlepší k po***** narozeninám (S05E01)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Smash (TV seriál)
Tech (S01E13)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Zvládni svůj skandál (S04E10)
Stokrát nic (S04E09)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Když svatí jdou (S03E06)
2010 Outlaw (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
I Saw This Pig and I Thought of You (E10)
Sestřička Jackie (TV seriál)
P.O.Box (S02E09)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace