foto

Greg Stuhr

  • nar. Buffalo, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The American Side
2010 Red
2006 Beautiful Ohio
1997 Sókihei MD Geist 2: Death Force
1996 Garzey no tsubasa
1994 Chōjin densetsu Urotsukidōji: Hōrō hen - Kami e no nagai michi
Sei Michaela gakuen hjórjúki II

TV seriály

2011 Onion SportsDome (TV seriál)
2010 Rubicon (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
I'm Fine (E16)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Pilot (E01)
2006 The Bedford Diaries (TV seriál)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Leap of Faith (S06E07)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Bounty (S14E02)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Folly (S02E17)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The American Side

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace