foto

Michael Halsey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Poslední lovec čarodějnic
2001 Profesionál
2000 Sabotage!
1998 Bestie
Sorcerers
1997 Podlé zbraně
1995 Nemesis 2
1994 Tajný agent Royce (TV film)
1993 Operace Monolith
Perry Mason: Případ věčného mládí (TV film)
1991 Dollman
1990 Ostrov pokladů (TV film)
1988 Neposlušný policajt ze St. Louis
1978 Beginning, The
1977 Stand Up, Virgin Soldiers

TV seriály

2015 Prolhané krásky (TV seriál)
Bloody Hell (S05E21)
2001 Alias (TV seriál)
Čas ukáže (S01E08)
1998 Aqua Girls, The (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
Growing Up (S01E06)
Space: 1999 (TV seriál)
The Dorcons (S02E24)
1975 Hotýlek (TV seriál)
Stavitelé (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky