foto

Gigi Rice

  • nar. 13.3.1965 (52 let)
    Columbus, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americká herečka celým jménem Georgeanne Marie Rice se narodila 13. března 1965 v Columbusu v Ohiu. Vyrůstala v Columbusu. Chodila na The Ohio State University, kterou ukončila s bakalářským titulem Bachelor of Fine Arts se zaměřením a specializací na divadlo. Po jejím absolvování hrála v Jupiter Theater. Na podzim roku 1984 se objevila v roli slečny Adelaide muzikálu Guys and Dolls. Začíná působit na divadle, ale i v televizi. 

Její vůbec první role je v roce 1989, kdy se objevuje v epizodní roličce Peppi v seriálu B.L. Stryker. O rok později se znovu objeví v tomto seriálu a ještě si zahraje epizodní role v seriálech Columbo a Coach. Ve stejný rok se objevuje v televizním filmu Dvanáctá vražda

V roce 1991 se dostává do povědomí diváků díky seriálu Harry a Hendersonovi. Zahrála si roli Samanthy Glick v osmnácti epizodách. Další úspěch nalézá v roce 1992, kdy získává roli Lavonne Overton v sedmnácti epizodách seriálu Delta. Skutečný zvrat nastává v roce 1993, kdy získává roli Carly Watkins v seriálu The John Larroquette Show. Objevuje se ve všech 84. epizodách kromě jediné, až do konce seriálu v roce 1996. Ve čtyřech epizodách si s ní zahraje i její manžel Ted McGinley. Nebude to však naposled co si spolu zahrají v několika dalších projektech. 

V roce 1996 si zahrála hlavní roli v televizním filmu Smrtící síť. Hrála Terri Lawrence. Jejího manžela Petera si zahrál její manžel Ted McGinley. Společně se objevili ještě ve filmu Havárie letu 323 (2004), Hope & Faith (2005), The Storm Awaits (2007) a See Dad Run (2013). 

Objevila se v seriálech jako jsou: Frasier, Will a Grace, Možná už zítra, Las Vegas: Kasino, Dva a půl chlapa, Closer nebo Mentalista. Co se týče filmů má na kontě: Noc v Roxbury (1998), Policajtem proti své vůli (2005) nebo Imigranti (2009). 

V současné době žije v Los Angeles se svým manželem. Od roku 1991 je vdaná za herce Teda McGinleyho. Společně ve svém domě v Los Angeles vychovávají své dva syny Beaua Martina (narozen. 1994) a o pár let mladšího syna Quinna.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2016 Diagnosis Delicious (TV film)
2015 Maják
2014 Mission Air
2012 Bad Girls (TV film)
2011 And They're Off
2010 Ashley's Ashes
2009 Imigranti
2005 McBride: Doktor je mrtvý, vážně mrtvý (TV film)
Policajtem proti své vůli
2004 Havárie letu 323 (TV film)
2002 It's All About You
1999 Partners (TV film)
Zlá předtucha (TV film)
1998 Noc v Roxbury
1996 Smrtící síť (TV film)
1995 A Gift from Heaven
Deadly Family Secrets (TV film)
1994 Mr. Write
1993 Nebezpečná hra
1991 K-9 (TV film)
1990 Columbo: Planý poplach (TV film)
Dvanáctá vražda (TV film)

TV seriály

2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Doubt (E03)
2012 Malibu Country (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Špatná pověst (S05E16)
2007 Army Wives (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Hlava rodiny (TV seriál)
Stones, The (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ztraceno v odpadu (S05E02)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Hope & Faith (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Do Over (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Significant Others (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Delta (TV seriál)
Tequila a Bonetti (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Herman's Head (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)

Dokumentární

2004 Frasier - analýza smíchu (TV film) - a.z.

TV pořady

1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace