foto

Caroline Ebner

  • nar. 24.5.1970 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wir sind doch Schwestern (TV film)
2017 Falsche Siebziger (TV film)
2015 Ellas Entscheidung (TV film)
2014 Der Prediger (TV film)
Tatort - Auf ewig Dein (TV film)
Tatort - Das verkaufte Lächeln (TV film)
Tatort - Eine Frage des Gewissens (TV film)
2013 Hattinger und die kalte Hand - Ein Chiemseekrimi (TV film)
2012 Herzversagen (TV film)
2011 Blaubeerblau (TV film)
2010 Blond bringt nix (TV film)
Die Hebamme - Auf Leben und Tod (TV film)
In aller Stille (TV film)
2008 Able Danger
Schattenboxer, Die
1999 Stahlnetz - Der Spanner (TV film)
Viehjud Levi
1998 Gegen Ende der Nacht (TV film)
Männer! (TV film)
Samstag - Sonntag - Montag (TV film)
1995 Kommt Mausi raus?! (TV film)

TV seriály

2020 Rozmarné jaro (TV seriál)
Keine Angst vorm Leben (E27)
Liebe hinter geschlossenen Vorhängen (E26)
2019 Rozmarné jaro (TV seriál)
Weihnachtswunder (E23)
Sand unter den Füßen (E22)
Zpovědní tajemství (E19)
2018 Rozmarné jaro (TV seriál)
Na konci léta (E18)
Čas na zázraky (E17)
Rány osudu (E16)
další epizody (4)
2017 Zmizení (TV seriál)
Eine Familie (E04)
Zwei Mütter (E03)
Weil wir euch lieben (E02)
další epizody (4)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Žít svůj sen (E12)
2015 Rozmarné jaro (TV seriál)
Nečekaná láska (E09)
Osudné tajemství (E08)
2014 Rozmarné jaro (TV seriál)
Až na konec světa (E07)
Donna Leonová (TV seriál)
Reiches Erbe (E20)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 V podezření (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky