foto

Dávid Hartl

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Únos
2016 Staré dobré časy
2015 Mata Hari (divadelní záznam)
V Adamovom rúchu
2014 Tri prasiatka (divadelní záznam)
2009 Nedodržený slib

TV seriály

2018 Som mama (TV seriál)
Trhlina (TV seriál)
Vlci (TV seriál)
Epizoda 40 (E40)
Epizoda 39 (E39)
Epizoda 38 (E38)
další epizody (29)
2012 Pod povrchem (TV seriál)
2009 Odsouzené (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace