foto

Dávid Hartl

  • nar. 2.10.1993 (27 let)
    Bratislava, Bratislava, Bratislavský, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Kryštof
2020 Návrat (studentský film)
2019 Malá ríša
Ostrým nožem
Trhlina
Čerešně (studentský film)
2017 Únos
2016 Staré dobré časy
2015 V Adamovom rúchu
2009 Nedodržený slib

TV seriály

2019 Kavej: Z východu na západ (TV seriál)
Láska na prvý pohľad (E01)
2018 Jsem máma (TV seriál)
Vlci (TV seriál)
Episode 40 (E40)
Episode 39 (E39)
Episode 38 (E38)
další epizody (29)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
Episode 57 (E57)
Episode 56 (E56)
Episode 55 (E55)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
Pod povrchem (TV seriál)
Epizoda 52 (E52)
Epizoda 51 (E51)
Epizoda 50 (E50)
další epizody (15)
2012 Pod povrchem (TV seriál)
Epizoda 37 (E37)
Epizoda 36 (E36)
Epizoda 35 (E35)
další epizody (37)
2009 Odsouzené (TV seriál)

Koncert

2020 S láskou sa to dá... (koncert) - mod.

Divadelní záznam

2015 Mata Hari (divadelní záznam)
2014 Princ a Večernica (divadelní záznam)
Tri prasiatka (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2016 Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)