foto

Dávid Hartl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ostrým nožom
Trhlina
Čerešne (studentský film)
2017 Únos
2016 Staré dobré časy
2015 Mata Hari (divadelní záznam)
V Adamovom rúchu
2014 Tri prasiatka (divadelní záznam)
2009 Nedodržený slib

TV seriály

2018 Jsem máma (TV seriál)
Vlci (TV seriál)
Episode 40 (E40)
Episode 39 (E39)
Episode 38 (E38)
další epizody (29)
2012 Pod povrchem (TV seriál)
2009 Odsouzené (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace