foto

Dávid Hartl

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Únos
2016 Staré dobré časy
2015 Mata Hari (divadelní záznam)
V Adamovom rúchu
2014 Tri prasiatka (divadelní záznam)
2009 Nedodržený slib

TV seriály

2018 Vlci (TV seriál)
Epizoda 22 (E22)
Epizoda 21 (E21)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
2012 Pod povrchem (TV seriál)
2009 Odsouzené (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace