foto

Dávid Hartl

  • nar. 2.10.1993 (27 let)
    Bratislava, Bratislava, Bratislavský, Slovensko

Zajímavosti o tvůrci (3)

  • Ostrým nožem (2019)

    - Herec Dávid Hartl (Daniel Tupý), podobne ako vo filme Únos (2017), kde si zahral Róberta Remiáša, opäť zomrel násilnou smrťou. Obe jeho roly vo filmoch boli inšpirované skutočnými udalosťami. (Maarty von B)

  • Únos (2017)

    - Róbert Remiáš (David Hartl) podľa oficiálnych informácii havaroval v Bratislave na križovatke Karloveskej a Botanickej ulici po zlyhaní súčiastky plynového prívodu. Na kraji ulice je možné nájsť kríž ako spomienku na túto udalosť s ironickým popisom "tu sa stal skutok, ktorý sa (ne)stal", odkazujúcim na Mečiarove vyjadrenie sa verejnosti. Úder kyticou počas príhovoru, aký Vladimírovi Mečiarovi adresovala matka Róberta Remiáša (Ingrid Timková), sa stal i v skutočnosti. (Jumar)

  • Únos (2017)

    - Spoiler: Pri natáčaní scény, kde Robo (Dávid Hartl) horí v aute, asistovali hasiči, kaskadéri i polícia. Než sa do nej pustili, herec bol zmierený s tým, že prihodiť sa môže hocičo, a preto sa pre istotu rozlúčil so svojimi najbližšími. Náročnej scény sa zúčastnila aj Anna Remiášová. (Sufferer)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kryštof
2019 Malá ríša
Ostrým nožem
Trhlina
Čerešně (studentský film)
2017 Únos
2016 Staré dobré časy
2015 V Adamovom rúchu
2009 Nedodržený slib

TV seriály

2019 Kavej: Z východu na západ (TV seriál)
Láska na prvý pohľad (E01)
2018 Jsem máma (TV seriál)
Vlci (TV seriál)
Episode 40 (E40)
Episode 39 (E39)
Episode 38 (E38)
další epizody (29)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
Episode 57 (E57)
Episode 56 (E56)
Episode 55 (E55)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
Pod povrchem (TV seriál)
Epizoda 52 (E52)
Epizoda 51 (E51)
Epizoda 50 (E50)
další epizody (15)
2012 Pod povrchem (TV seriál)
Epizoda 37 (E37)
Epizoda 36 (E36)
Epizoda 35 (E35)
další epizody (37)
2009 Odsouzené (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 Mata Hari (divadelní záznam)
2014 Princ a Večernica (divadelní záznam)
Tri prasiatka (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2016 Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)