foto

Dávid Hartl

Zajímavosti o tvůrci (3)

  • Ostrým nožom (2019)

    - Herec Dávid Hartl (Daniel Tupý), podobne ako vo filme Únos (2017), kde si zahral Róberta Remiáša, opäť zomrel násilnou smrťou. Obe jeho roly vo filmoch boli inšpirované skutočnými udalosťami. (Maarty von B)

  • Únos (2017)

    - Róbert Remiáš (David Hartl) podľa oficiálnych informácii havaroval v Bratislave na križovatke Karloveskej a Botanickej ulici po zlyhaní súčiastky plynového prívodu. Na kraji ulice je možné nájsť kríž ako spomienku na túto udalosť s ironickým popisom "tu sa stal skutok, ktorý sa (ne)stal", odkazujúcim na Mečiarove vyjadrenie sa verejnosti. Úder kyticou počas príhovoru, aký Vladimírovi Mečiarovi adresovala matka Róberta Remiáša (Ingrid Timková), sa stal i v skutočnosti. (Jumar)

  • Únos (2017)

    - Spoiler: Pri natáčaní scény, kde Robo (Dávid Hartl) horí v aute, asistovali hasiči, kaskadéri i polícia. Než sa do nej pustili, herec bol zmierený s tým, že prihodiť sa môže hocičo, a preto sa pre istotu rozlúčil so svojimi najbližšími. Náročnej scény sa zúčastnila aj Anna Remiášová. (Sufferer)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ostrým nožom
Trhlina
Čerešne (studentský film)
2017 Únos
2016 Staré dobré časy
2015 Mata Hari (divadelní záznam)
V Adamovom rúchu
2014 Tri prasiatka (divadelní záznam)
2009 Nedodržený slib

TV seriály

2018 Jsem máma (TV seriál)
Vlci (TV seriál)
Episode 40 (E40)
Episode 39 (E39)
Episode 38 (E38)
další epizody (29)
2012 Pod povrchem (TV seriál)
2009 Odsouzené (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace