foto

Michael Hartson

  • nar. 15.11.1962 (56 let)
    Rochester, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mississippi Murder
2014 Elsa & Fred
2013 The Starving Games
2003 Ancient Warriors
2001 Olive Juice
1998 Odvaha ve vlnách
1996 Father Frost
Náš syn, naše pouto (TV film)
The Cape (TV film)
1994 Návrat kybernetů (TV film)
1992 Second Coming, The
1988 Klub zabijáků (TV film)
Terrorgram

TV seriály

2016 Bloodline (TV seriál)
Part 16 (S02E03)
2014 Temný případ (TV seriál)
Tajný osud veškerého života (S01E05)
2013 Treme (TV seriál)
Stesk po New Orleans (S04E05)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Ruská ruleta (S06E03)
2003 Dawsonův svět (TV seriál)
...Must Come to an End (S06E24)
All Good Things... (S06E23)
1996 Mys (TV seriál)
1991 Dangerous Women (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace