foto

Ondřej Šípek

  • nar. 8.7.1975 (44 let)
    Prostějov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Romeo a Julie (divadelní záznam)
2008 Za trochu lásky šel bych světa kraj
2001 Rebelové
1995 Válka barev

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Baron Kafr (S01E02)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Pirát (S02E12)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace