foto

Jošimasa Kondó

  • nar. 13.8.1961 (59 let)
    Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kamata zensókjoku
Kappa no onna
2019 Kacu Fútaró!!
2018 Boku wa boku, kudžira wa kudžira de, ojoideiru.
Misodži onna wa romančikku na jume o miru ka?
2017 Cesta zvířete: Láska a jiné kulty
Ringside Story
Óoka Ečizen: Special (TV film)
2016 Hoteru kopan
Janeura no sanpoša
Kaitei no Kimi e (TV film)
Norainu wa dansu o odoru
2015 D zaka no satsujin jiken
2014 Hotel Kopan
Kami no cuki
Sono hi no mae ni (TV film)
Wood Job!
2013 Jurusarezaru mono
Kijo (TV film)
2012 Giwaku (TV film)
Hajabusa: Harukanaru kikan
2011 Bitva o ostrov Saipan
Brutus no Shinzo (TV film)
Hara ga kore nande
Okudžó no aru apáto (TV film)
Sayonara bokutachi no youchien (TV film)
Sutekina kanashibari
Šikei kidžun (TV film)
2010 Bandeidži
Odoru daisósasen: The movie 3
2008 Tókjó šódžo
Za kódo: Angó
Za majikku awâ
2007 Aozora no ruretto
Ašita no ataši no cukurikata
Hîto airando
My Sweet Home (TV film)
2006 The Hit Parade (TV film)
Učóten hotel
2005 Tantei džimušo 5: 5 number de jobareru tanteitači no monogatari
2004 Kurisumasu Kurisumasu
Satsui (TV film)
Sekai no čúšin de, ai wo sakebu
Toride Naki Mono (TV film)
2003 Dragon Head
2002 Big Money
2001 Godzilla, Mothra, King Ghidorah: Daikaidžú sókógeki
Minna no ie
2000 Ekiden
Pinchi rannâ
1999 Godzilla 2000: Millenium
1997 Konna koi no hanaši (TV film)
Marutai no onna
Princezna Mononoke
Vítejte zpět, pane McDonalde
1991 Vzpomínky jako kapky deště

TV seriály

2019 Nahý režisér (TV seriál)
Bez cenzury (E02)
2018 99.9: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2016 Busudžima Juriko no sekirara nikki (TV seriál)
Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
Hapimari ~ Happy Marriage!? (TV seriál)
Kumokiri Nizaemon 3 (TV seriál)
Nonmama hakušo (TV seriál)
Sen'njú keidži idol deka dance (TV seriál)
2015 Keidži 7nin (TV seriál)
2014 Agein!! (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
Haitacusaretai watašitači (TV seriál)
Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
Óoka Ečizen (TV seriál)
2012 Perfect Blue (TV seriál)
2011 Hancho - Jinnansho Azumihan Season 4 (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Kokuhacu: kokusen bengonin (TV seriál)
Ohisama (TV seriál)
2010 Keišičó šissónin sósakan (TV seriál)
Tokudžó kabači!! (TV seriál)
Ōgon no buta (TV seriál)
2009 Call Center no Koibito (TV seriál)
Gynae: Sanfujinka no onna tachi (TV seriál)
Honjitsu mo Hare. Ijo Nashi (TV seriál)
ROMES: kúkó bógjo šisutemu (TV seriál)
2008 4 šimai tanteidan (TV seriál)
2007 Erai tokoro ni totsui de shimatta! (TV seriál)
2006 PS Rashoumon (TV seriál)
Switch wo osu toki (TV seriál)
2005 Engine (TV seriál)
2003 Kao (TV seriál)
Musaši (TV seriál)
Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
Sukai hai (TV seriál)
Teru teru kazoku (TV seriál)
Trick 3 (TV seriál)
2002 First Love (TV seriál)
2001 Dekičatta kekkon (TV seriál)
Let's Go Nagata-cho (TV seriál)
Tengoku ni ichiban chikai otoko (TV seriál)
2000 Hensyuo (TV seriál)
Nekkecu! Šúsaku ga juku (TV seriál)
Tsugumi e... (TV seriál)
1999 Jonigeja honpo (TV seriál)
Ren'ai kekkon no rūru (TV seriál)
1998 GTO: Great Teacher Onizuka (TV seriál)
1997 Narita Rikon (TV seriál)
Odoru daisósasen (TV seriál)
Saigo no Koi (TV seriál)
1996 Coach (TV seriál)
Shouri no Megami (TV seriál)
1995 June Bride (TV seriál)
Mada Koi wa Hajimaranai (TV seriál)
1994 Fukui-sanchi no Isansozoku (TV seriál)
Haru jo koi (TV seriál)
Kono Ai ni Ikite (TV seriál)
Watashi no Unmei (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Making of 'Yaneura no sanposha'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky