foto

Robert Kennedy Jr.

  • nar. 17.1.1954 (65 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Embargo

Dokumentární

2017 Embargo
2016 Climate Hustle
Good Fortune
2014 Food Chains
Nebezpečná hra
2011 The Last Mountain
2010 Smash His Camera
2009 'Hick' Town
Pig Business
Voda rovná se existence (TV film)
2008 Fuel
Velký kaňon 3D
2007 Live Earth (koncert)
2006 Al Franken: God Spoke
2004 Indian Point: Imagining the Unimaginable (TV film)
2000 Waterkeepers, The (TV film)
1998 Divas Live: An Honors Concert for VH1 Save the Children (koncert)
Hudson Riverkeepers, The
Robert F. Kennedy: A Memoir (TV film)
1993 Save Clayoquot Sound

TV pořady

2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
Piers Morgan Tonight (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2001 Democracy Now! (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
This Hour Has 22 Minutes (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace