foto

Soo-won Ji

  • nar. 9.12.1969 (50 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Suni
2008 Teureok
2000 Baeneeshing teuwin
1998 Joyonghan gajok
1996 Tukabseu 2
1995 Heeodeuleseo
Pianoga itneun gyeoul
Salanghagi joheun nal
1993 Tukabseu

TV seriály

2019 Eojjeoda balgyeonhan haru (TV seriál)
Jibujibju (TV seriál)
Uahan monyeo (TV seriál)
2018 Naeildo malgeum (TV seriál)
2017 Beullaek (TV seriál)
Binggoo (TV seriál)
2016 Gahwamansaseong (TV seriál)
Hwanggeumjoomeoni (TV seriál)
2015 Bitnageona michigeona (TV seriál)
Dalkomsanbeol paemilri (TV seriál)
Natseon donghwa (TV seriál)
2014 Bbeoggoogi doongji (TV seriál)
Dalrae dwaen, jangkook : 12nyeonmanui jaehwe (TV seriál)
Teuroteuui yeonin (TV seriál)
2013 Hwanggeum moojigae (TV seriál)
2010 Wooteoyo eomma (TV seriál)
2009 Sarangeun amuna hana (TV seriál)
2006 Dorothy reul chajara (TV seriál)
Isseulttae jalhae (TV seriál)
2005 Saranghanda wensuya (TV seriál)
2003 Apgujeong jonggatjip (TV seriál)
Baekmansongi jangmi (TV seriál)
Jugdolog salanghae (TV seriál)
2002 Saeksopongwa chapssaltteok (TV seriál)
Sarangeul yeyakhaseyo (TV seriál)
2001 Myeongseonghwanghu (TV seriál)
보고싶은 얼굴 (TV seriál)
1995 Geomi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky