foto

Ingrid Guimarães

  • nar. 5.7.1972 (48 let)
    Goiânia, Goiás, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 De Pernas pro Ar 3
2018 Sai de Baixo: O Filme
2017 Fala Sério, Mãe!
TOC - Transtornada Obsessiva Compulsiva
2016 Entre Idas e Vindas
Um Homem Só
Um Namorado para Minha Mulher
2014 Loucas Pra Casar
2012 De Pernas pro Ar 2
2010 De Pernas pro Ar
2008 Polaróides Urbanas
2004 Um Show de Verão

TV seriály

2019 Bom Sucesso (TV seriál)
2009 Caras & Bocas (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
2006 Avassaladoras - A Série (TV seriál)
2003 Kubanacan (TV seriál)
2001 Os Normais (TV seriál)
1997 Co dokáže láska (TV seriál)
1996 Sai de Baixo (TV seriál)
1993 Mulheres de Areia (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)
1990 Escolinha do Professor Raimundo (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Fala Sério, Mãe!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky