foto

Tatiana Šúrová

  • nar. 12.12.1988 (30 let)
    Nová Baňa, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Legenda o létajícím Cypriánovi

TV seriály

2013 Dědictví (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Žena nikoho (E06)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ červeného hada (S01E04)
2009 V mene zákona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace