foto

Jan Smetana

  • nar. 25.3.1982 (36 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jan Smetana, narozený roku 1982, je český televizní moderátor. Vystudoval Filozofickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci (fakultu žurnalistiky), kde roku 2011 získal titul Bc. Pravidelně komentuje basketbalovou Euroligu mužů i žen, zápasy Mattoni NBL, ŽBL a další sportovní utkání.

V letech 2005-2011 moderoval pořad Time out. Od roku 2006 moderuje sportovní zprávy Studia 6 a na ČT 24. Od roku 2012 moderuje hlavní sportovní zpravodajství ČT - Branky Body Vteřiny. A nově také moderuje soutěžní pořad České televize - Míň je víc.


Jakub "SimpanzJi" Kos

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zlatý podraz

TV pořady

2017 Adventní koncerty 2017 (TV pořad)
2016 Gentlemen's Club (TV pořad)
2015 Míň je víc (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
1994 Studio 6 (TV pořad)
1956 Branky, body, vteřiny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace