foto

George DelHoyo

  • nar. 23.11.1953 (65 let)
    Canelones, Uruguay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rango
1998 Dead Letter Office
1996 Plačící dítě (TV film)
1994 Vault of Horror I (TV film)
1980 Secret War of Jackie's Girls, The (TV film)
1979 Seekers, The (TV film)

TV seriály

1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Stark Raving Mad (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Partie Go (S02E10)
Kutil Tim (TV seriál)
Místnost v podkroví (S07E03)
Můj syn řidič taxi (S06E20)
1996 Superman (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Tentýž čas a tentýž svět (S02E06)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
Virtuální realita (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Nová šéfová (S03E01)
1994 Frasier (TV seriál)
Frasier Crane si nevidí do pusy (S02E06)
1993 Frasier (TV seriál)
Vyhoďme ho z kola ven (S01E10)
Tajemství Lake Success (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Carrion Death (S03E02)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Generations (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Nightingales (TV seriál)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Jak dlouho to už trvá? (S01E20)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Star of the Family (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2004 Schůzka s Drew
2002 Mel Gibson: The High Octane Birth of a Superstar

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace