foto

Björn Kjellman

  • nar. 4.6.1963 (57 let)
    Östra Grevie, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2022 Tisdagsklubben
2020 Børning 3
2016 Jag älskar dig - En skilsmässokomedi
Satisfakce 1720
2015 Podivné nebe
Sverige är fantastiskt
2011 Líbej mě
Pohřešovaná
2010 Další čtyři roky
Za modrým nebem
2007 Úžasná a milovaná
2004 Hip, hip, hurá!
Populärmusik från Vittula
2003 Starý, nový, půjčený a modrý
2002 Setkání
2001 Jako bílý sníh
2000 10:10
Hundhotellet
Livet är en schlager
Pelle Svanslös och den stora skattjakten
1999 Vägen ut
1998 Zingo
1997 Adam a Eva
1995 Hundarna i Riga
Všechno je jak má být
1994 Bara du & jag
1993 Chefen fru Ingeborg (TV film)
1992 Předtucha
S nejlepšími úmysly
1991 Joker
Luigis paradis (TV film)
Riktiga män bär alltid slips
T. Sventon och fallet Isabella
1990 Skyddsängeln
1988 Råttornas vinter
1987 Hip hip hurra!
1986 Bröderna Mozart

TV seriály

2020 Láska a anarchie (TV seriál)
Knižní veletrh (E05)
Smlouva na dobu neurčitou (E04)
Stream-Us (E03)
další epizody (5)
2019 Heder (TV seriál)
Happy Face (S01E08)
Mirakelstudenten (S01E07)
Neat (S01E06)
další epizody (8)
2017 Delhis vackraste händer (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Fallet (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2012 30° i februari (TV seriál)
Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál) - herec, vyp.
Döden (E03) - herec, vyp.
Sjukdomen (E02) - vyp.
Kärleken (E01) - vyp.
Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Místo na slunci (E06)
Lifetime (E05)
Rudý vlk (E04)
další epizody (6)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
1998 Dolly & Dolly (TV seriál)
1997 Pelle Svanslös (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1995 Mördare utan ansikte (TV seriál)
1994 Frihetens skugga (TV seriál)
1992 En komikers uppväxt (TV seriál)
1991 Den goda viljan (TV seriál)
Fasadklättraren (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1985 Jane Horney (TV seriál)

Dokumentární

2019 Josefin Nilsson - Älska mig för den jag är (TV film)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky