foto

David A. Gregory

  • nar. 19.8.1985 (33 let)
    Fairbanks, Alaska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Angel of Anywhere
2016 The Stranger Inside
2015 Chasing Yesterday
2012 Tak promiň, že žiju!
2010 Poznáš, až to přijde?

TV seriály

2018 Insatiable (TV seriál)
Wieners and Losers (E08)
Instinct (TV seriál)
Flat Line (S01E06)
Špinaví poldové (TV seriál)
The Hollow Crown (S03E02)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Social Media and Its Discontents (S01E06)
Inauguration (S01E01)
Bull (TV seriál)
Bring It On (S01E19)
2016 Noční směna (TV seriál)
Burned (S03E13)
2014 Constantine (TV seriál)
The Saint of Last Resorts (E08)
Blessed Are the Damned (E07)
Jak prosté (TV seriál)
Corpse De Ballet (S02E15)
2013 Deception (TV seriál)
2012 Youthful Daze (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Hvězdou na okamžik (S05E19)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

TV pořady

1997 The View (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace