foto

Francie Swift

  • nar. 27.3.1969 (50 let)
    Amarillo, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Thoroughbreds
2011 Nebezpečná minulost
2010 Poldové
V lepší společnosti
2006 Pád nebes
2004 Havárie letu 323 (TV film)
2002 Láska s výstrahou
Stella Shorts 1998-2002
2001 A Day in Black and White
Světoběžník
2000 Gatsby (TV film)
1997 Do posledního dechu
Fall
1996 Přiznání milenky (TV film)
1994 Cesta kovbojů
1992 Vůně ženy
1990 Mrazivé okolnosti
1986 Vamp

TV seriály

2019 Bull (TV seriál)
Split Hairs (S03E12)
2017 Outsiders (TV seriál)
Unbroken Chain (S02E13)
What Must Be Done (S02E12)
The Run (S02E11)
další epizody (9)
2016 Outsiders (TV seriál)
Long Live the Bren'In (S01E13)
All Hell (S01E12)
Day Most Blessed (S01E10)
další epizody (10)
2014 Ospalá díra (TV seriál)
Krysař (S02E04)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 5 (S01E05)
Chapter 4 (S01E04)
Hostages (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Risk Management (S01E22)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E08)
2011 Super drbna (TV seriál)
Růžové intriky (S04E19)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Double Strands (S13E04)
Smoked (S12E24)
Delinquent (S12E23)
2010 Gravity (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Srdce (S01E17)
Smlouva s ďáblem (S01E16)
Pro kufřík plný peněz (S01E15)
Ve službách FBI (TV seriál)
Lupičem z nudy (S02E01)
Super drbna (TV seriál)
Venkovanka (S04E11)
Pod svícnem bývá tma (S04E10)
Čarodějky z Bushwicku (S04E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Behave (S12E03)
Bullseye (S12E02)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Trojka (S01E09)
Nepřipravená (S01E08)
2008 Super drbna (TV seriál)
Archibaldův osud (S02E11)
Jak na Marcuse (S02E02)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Rodinná krize (S01E09)
Rozchod (S01E08)
Chuckův podnik (S01E07)
další epizody (4)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavá voda (S04E02)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nerozvedená (S04E01)
2002 Taxík (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Merger (S10E04)
1997 Komando (TV seriál)
Liberty! The American Revolution (TV seriál)
1995 The Wright Verdicts (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Switch (S05E22)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Dokumentární

2000 F. Scott Fitzgerald's 'The Great Gatsby': The Making of a Classic (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace