foto

Antti Nikkinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Země nadějí
2017 Saattokeikka
2016 Autobiografia
2015 Lasten juhlat
Rozhřešení
Vares - Sheriffi
2014 Korso
2013 Index lásky
Lví srdce
2012 Jussi Vares: Nebezpečná hra
Jussi Vares: Vražedné tango
2011 Jussi Vares: Smrt panen
2010 Utíkej, sestro, utíkej!
2009 Zakázané ovoce
2008 Luottomies
Sauna
Thomas (TV film)
2007 Tässä lepää Aino Koski (studentský film)
2004 Tango (studentský film)

TV seriály

2020 Peacemaker (TV seriál)
Rauhan hinta (E10)
Vuoret ovat ainoat ystävämme (E09)
Uusi aika (E08)
další epizody (10)
2019 Konttori (TV seriál)
Vappu (S03E10)
Epäsosiaalinen media (S03E09)
Kolme sisarta (S03E08)
další epizody (10)
2017 Konttori (TV seriál)
Potkut (S02E08)
Vaino (S02E07)
Lintsari (S02E06)
další epizody (16)
Downshiftaajat (TV seriál)
Kutsumattomia vieraita (S02E10)
Järkiliitto (S02E09)
Joutsenlauluvaihe (S02E08)
další epizody (10)
2016 Kynsin hampain (TV seriál)
Vaalien tulos selviää (E10)
Kovat keinot käyttöön (E09)
Konsensuksen nimissä (E08)
další epizody (10)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Uusi alku (S01E10)
Paskaduuni (S01E09)
Viimeinen pari kaapista ulos (S01E08)
další epizody (10)
2011 Maailmanparantaja (TV seriál)

TV pořady

2016 Ihan kuin ihmiset (TV pořad)
2011 YleLeaks (TV pořad)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky