foto

Mari Vaalasranta

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Důl
Kláda
Pod ochrannými křídly
2015 Henkesi edestä
Tábor pro dospělé
Vares - Sheriffi
2014 Paras ystävä
2013 Temné vody
Ukryto za závěsem
8-Ball
2012 Koistiset lennossa
Valtatie 13 (TV film)
2011 Hyvä päivä
Kam jsme kdysi šli
2010 Äiti ei enää keilaa
Kazatel zla
Tatort - Tango für Borowski (TV film)
Utíkej, sestro, utíkej!
Veijarit
2009 Výslech
2008 Blackout
Domov šedých motýlů
Erottamattomat
Perintö
2007 Ganes
To zvláštní léto
V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Král telenovely
Matti
Mrazivé město
2005 Holka, ty jsi hvězda
Stíny štěstí
2004 Kukkia & sidontaa
Láska je láska
Výrobna dospělých
2003 Dogville
Nousukausi
Pahat Pojat
2001 Ken tulta pyytää
Minä ja Morrison
1999 Rakkaudella, Maire
Rikos ja rakkaus

TV seriály

2016 Kohtuuttomuuksia (TV seriál)
Mitä todella tapahtui (E04)
Juhannussalko (E03)
Kiekkovaimo (E02)
další epizody (4)
Sekasin (TV seriál)
2013 #lovemilla (TV seriál)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Mysteerimies (E12)
Käsi sydämellä (E11)
Ratkaisun makua (E10)
další epizody (12)
2011 Där vi en gång gått (TV seriál)
2009 Jälkilämpö (TV seriál)
Juurikasvua (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2004 Rikas mies (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2003 Irtiottoja (TV seriál)
Kaunis mies (TV seriál)
2002 Paholaisen tytär (TV seriál)
Vapaa pudotus (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Ilolintu (S02E03)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuun kuvajainen (S01E10)
Saatanan lapset (S01E09)
Kuninkaan portti (S01E07)
další epizody (8)

TV pořady

2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
2004 Miljonääri-Jussi (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Sooloilua
1999 Rikos ja rakkaus

TV seriály

2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Pelastus (E04)

Dokumentární

2004 Näin tehtiin Levottomat 3 (TV film)
2003 Elämysmatka Nousukauteen

TV pořady

2014 Jussi Gaala 2014 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace