foto

Pasi Peni

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Kuudes kerta
2015 Vares - Sheriffi
2012 Index lásky
Skoro 18
2011 Likainen pommi
2010 Jos rakastat
2009 Keinu kanssain (studentský film)
2006 Järvi
2005 Slib
2003 Mosku - lajinsa viimeinen
2002 Hengittämättä ja nauramatta
Juulian totuudet (TV film)
Umur
2000 Hylätyt talot, autiot pihat
1998 Jääkarhu soitti kerran Afrikkaan (studentský film)
Kekkonen (studentský film)
1997 Kipinä (studentský film)
1996 Silmä korvasta (studentský film)
This Is Circus Zimbabwe (studentský film)

TV seriály

2019 Modernit miehet (TV seriál)
Häät (E12)
Lähes kuollut mummo (E11)
Saunavuoro (E10)
další epizody (12)
2015 Hinnalla millä hyvänsä (TV seriál)
Kolmas pyörä (E12)
Onnellinen mies (E11)
Perintö (E10)
další epizody (12)
2014 Kohta 18 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Kansan mies (TV seriál)
Taistelijan paluu (E12)
Niskasta kiinni (E11)
Vallan kahva (E10)
další epizody (6)
2013 Kansan mies (TV seriál)
Väkiaikaista (E06)
Irtiotto (E05)
Äkkiä on ilta (E04)
další epizody (6)
2009 Uutishuone (TV seriál)
Pelkistettyä todellisuutta (E12)
Njet, njet (E11)
Syksyn sävel (E10)
další epizody (12)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Veljet (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
2004 Fling (TV seriál)

Dokumentární

2014 Mie maksan! Lallukan perintö (TV film)
2005 Amerikan Taikuri
2004 Tove ja Tooti Euroopassa
1996 Jankka (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Zlatá horečka v Laponsku
1995 Suojaviiva (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Pojat pojat, auringot laskee (studentský film)
1996 This Is Circus Zimbabwe (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

1997 Pojat pojat, auringot laskee (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

1997 Pojat pojat, auringot laskee (studentský film)

Host

TV pořady

2011 Tuomas Enbuske - Sivistyksen käsikirja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace