foto

Miska Kaukonen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neznámý voják
2015 Vares - Sheriffi
2013 Nightsatan: tuomion luupit
2011 Tunarit
2008 Rozkaz
2007 Mitätön (studentský film)
2006 Riisuttu mies
2005 Zamrzlá země
2004 Karaoke (TV film)
Láska je láska

TV seriály

2010 Alamaailma (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2003 Kaunis mies (TV seriál)
Venny (TV seriál)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace