foto

Attila Bocsárszky

  • nar. 27.3.1965 (55 let)
    Fiľakovo, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kojot
Únos
2015 Johančino tajemství (TV film)
2014 Láska na vlásku
2009 Jánošík - Pravdivá historie
1999 Kráľovská hra (TV film)
1998 Knieža (TV film)
1997 Bál a pusztán (TV film)
1996 Szigetvári vértanúk (TV film)
1983 Putování Jana Amose

TV seriály

2017 1890 (TV seriál)
Krev a mléko (E02)
2013 Klan (TV seriál)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2001 A nagyúr - gróf Bánffy Miklós

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky