foto

Loek Peters

  • nar. 3.7.1974 (45 let)
    Papendrecht, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kruimeltje
2019 Penoza: The Final Chapter
Whitestar
2017 Storm a tajné psaní
2016 Hartenstrijd
Rokjesdag
2015 Apenstreken
Bloed, zweet & tranen
2014 Oorlogsgeheimen
2013 Mannenharten
Roffa
2012 Achtste-groepers huilen niet
Guilty Movie
Laptop (TV film)
Mijn vader is een detective: The Battle
Ptáče
Quiz
Tony 10
Zombibi
2011 De Sterkste man van Nederland
Pizza Maffia
2010 Sekjoeritie (TV film)
2009 Zwemparadijs
2008 Het echte leven
2005 Staatsgevaarlijk (TV film)
2003 Kees de jongen

TV seriály

2017 Kuplířka (TV seriál)
Pensioen (S05E01)
2016 Als de dijken breken (TV seriál)
Voetbalmeisjes (TV seriál)
2013 Sophie's Web (TV seriál)
Zusjes (TV seriál)
2012 Geheimen van Barslet, De (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
Lijn 32 (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2008 Toren C (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Bitches (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
2000 Verkeerd verbonden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky