foto

Marcus Toji

  • nar. 3.11.1984 (34 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Money Shot
2005 Self Medicated
2003 Day of Independence
Na závodní dráze (TV film)
2001 Velké průšvihy Maxe Kyblíka
1996 Božská lest
Rolničky, kam se podíváš
1994 Corrina, Corrina
Malí obři

TV seriály

2018 Maniac (TV seriál)
Windmills (E02)
2017 Patriot (TV seriál)
Dead Serious Rick (S01E10)
Dick Cheney (S01E09)
L'Affaire Contre John Lakeman (S01E08)
další epizody (8)
2016 Angel from Hell (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Roast Chicken and a Funny Story (S04E14)
2015 Mezi námi medvědy (TV seriál)
Patriot (TV seriál)
Milwaukee, America (S01E01)
Workaholics (TV seriál)
Trivia Pursuits (S05E10)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
2012 Legenda Korry (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Four Weddings and a Funeral (Minus Three Weddings and One Funeral) (S02E21)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Statečné srdce (S06E05)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Mean Ghost (S02E15)
2006 Tráva (TV seriál)
Vaření s Ježíškem (S02E02)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Static Shock (TV seriál)
1999 Rocket Power (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Movie Surfers (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Partners (TV seriál)
1994 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Thunder Alley (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
South of Sunset (TV seriál)
1991 Drexell's Class (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1984 Rainbow Brite (TV seriál)

Dokumentární

1972 Fillmore

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace