foto

Derrick O'Connor

  • nar. 3.1.1941
    Dublin, Irsko
  • zem. 29.6.2018 (77 let)
    Santa Barbara, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pushing Dead
2014 Man from Reno
2011 The Steppes
2008 Last Job, The
2007 The Blue Hour
2006 Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Unrest
2003 Daredevil
1999 Konec světa
1998 Chobotnice
1995 Co si ušít do výbavy
Soul Survivors (TV film)
1994 Seascape (TV film)
1993 Question of Guilt, A (TV film)
Stark (TV film)
1991 Children of the North (TV film)
1989 Burziáni
Smrtonosná zbraň 2
1987 Naděje a sláva
1986 Čtvrté patro (TV film)
1985 Brazil
1984 Pope John Paul II (TV film)
1983 Flying Into the Wind (TV film)
1982 Misionář
1981 Zloději času
1980 Hawk mstitel
1979 Bloody Kids
1978 On a Paving Stone Mounted
Urvi co můžeš
1977 Žvahlav
1975 A Pint of Plain
1974 Butley
Flanagan
1973 The Final Programme
1971 The Blood on Satan's Claw

TV seriály

2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
2008 EXIT Stage Left (TV seriál)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a vysoká odměna (S04E13)
2005 Carnivale (TV seriál)
Alamogordo (S02E02)
2003 The Royal (TV seriál)
2002 Alias (TV seriál)
Nepřítel se vzdává (S02E01)
Skoro třicet let (S01E22)
Schůzka (S01E21)
další epizody (4)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Ghosts (TV seriál)
1990 Centrepoint (TV seriál)
1988 Stringer (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Robin Hood (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Play for Tomorrow (TV seriál)
The Bell (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Rodina především (S05E03)
1980 Fox (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
Out (TV seriál)
1976 The XYY Man (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
Soldier and Me (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1975 A Pint of Plain

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 A Pint of Plain

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace