foto

Anthony Laciura

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tapestry
2018 Like Father
2017 Flock of Four
2014 Láska jako blázen
2012 Crackers
1992 Fanciulla del West, La (TV film)
1988 Turandot (TV film)
1987 Carmen (TV film)

TV seriály

2016 Mr. Robot (TV seriál)
eps2.1_k3rnel-pan1c.ksd (S02E03)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Manipulace (S07E03)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Blues na rozloučenou (S04E12)
Přístav milosti (S04E11)
White Horse Pike (S04E10)
další epizody (8)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Triumf a ponížení (S03E11)
Tak napolo... (S03E10)
I dojička má lepší osud (S03E09)
další epizody (8)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Na ztracené (S02E12)
Pod Boží mocí žena rozkvétá (S02E11)
Broskve z Georgie (S02E10)
další epizody (11)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Návrat k normálu (S01E12)
Pařížská zeleň (S01E11)
Smaragdové město (S01E10)
další epizody (12)

Host

TV pořady

2014 Park Bench with Steve Buscemi (TV pořad)
1977 Live from the Metropolitan Opera (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace